Να στείλετε μήνυμα

Ποιοτικός έλεγχος

Chanchiyo Holdings Group Ποιοτικός έλεγχος

Η ποιότητα των προϊόντων καθορίζει τη ικανοποίηση πελατών έτσι ο κύκλος ζωής μιας επιχείρησης.

 

MCLLROY όχι μόνο αναγνωρισμένος από το ISO9001: διεθνές ποιοτικό σύστημα ελέγχου του 2000

και πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του ISO 9001:2015, αλλά επίκτητος το πιστοποιητικό CE.

Chanchiyo Holdings Group έλεγχος ποιότητας 0

 

 

Μια πλήρης διαδικασία παραγωγής MACLLROY περιλαμβάνει κυρίως:

υλική ζωγραφική τέμνων-συγκόλληση-ψεκασμού πιάτων προμήθεια-χάλυβα - ξεραίνω-συνέλευση-επιθεώρηση

Chanchiyo Holdings Group έλεγχος ποιότητας 1

 

 

1.How η επιχείρησή μας ελέγχει την ποιότητα της υλικής προμήθειας;

Για τα μέρη που μπορούν να επιθεωρηθούν στην περιοχή, η επιχείρησή μας έχει έναν αφιερωμένο ποιοτικό επιθεωρητή, όπως εάν ο κύλινδρος διαρρέει, αυτά μπορούν να ανακαλυφθούν στην περιοχή, και μόνο τα κατάλληλα μέρη μπορούν να τεθούν στην αποθήκη εμπορευμάτων για τα συμβατικά μέρη, το μηνιαίο ποσοστό ελαττωματικών προϊόντων πρέπει να είναι λιγότερο από πέντε σε κάθε 1000 μέρη, εάν υπερβαίνει, το σήμα επιχείρησής μας μια συμφωνία τιμωρίας με τους προμηθευτές μας.

 

2.How MCLLROY ελέγχει την ποιότητα της κοπής πιάτων χάλυβα;

MCLLRY έχει 2 μεγάλων σύνολα μηχανών φλογών τεμνουσών, 12 μεγάλες τέμνουσες μηχανές λέιζερ και 4 μικρές τέμνουσες μηχανές λέιζερ.

 

Δεδομένου ότι η επίβλεψη του εργαζομένου είναι σημαντική επίσης, τακτοποιούμε τουλάχιστον έναν εργαζόμενο σε κάθε τέμνουσα μηχανή. Από την άποψη του ποιοτικού ελέγχου, υιοθετούμε έναν μηχανισμό υποβολής εκθέσεων. Παραδείγματος χάριν, εάν ο εργαζόμενος αρμόδιος για την κοπή κάνει τα χαμηλής ποιότητας μέρη, έχει επιπτώσεις άμεσα στις διαδικασίες διατρήσεων και συγκόλλησης που ακολουθούν, και οι επόμενοι εργαζόμενοι μπορούν να εκθέσουν ένα πρόβλημα που προκαλείται από τον εργαζόμενο που κάνουν το προηγούμενο βήμα στον επόπτη. Υπάρχουν ποινικές ρήτρες και ανταμοιβές για τους.

 

3.How MCLLROY ελέγχει την ποιότητα της συγκόλλησης;

MCLLROY τώρα χρησιμοποιεί τη συγκόλληση ρομπότ, υπάρχουν αυτήν την περίοδο 28 ρομπότ συγκόλλησης στο σύνολο.

 

Η χειρωνακτική συγκόλληση απαιτεί τους πεπειραμένους εργαζομένους, και το ολοκληρωμένο προϊόν είναι πιθανότερο να έχει την παραλλαγή στην ποιότητα. Εάν το ρομπότ συγκόλλησης ρυθμίζεται καλά, η ποιότητα θα είναι σταθερότερη από τη χειρωνακτική συγκόλληση.

 

Τακτοποιούμε επίσης τις ομάδες για τη συγκόλληση, κυρίως αρμόδια για την τρέχουσα ρύθμιση, που δίνει το καλώδιο συγκόλλησης στο ρομπότ, χειρωνακτική συγκόλληση για τα δομικά μέρη, και που χειρίζεται τη μηχανική αποτυχία. Η ποιοτική διαχείριση συγκόλλησής μας χρησιμοποιεί επίσης το μηχανισμό υποβολής εκθέσεων. Με άλλα λόγια, εάν το πρόβλημα προκύπτει και βρίσκεται στα επόμενα βήματα, θα αναφερθεί. Εάν η ομάδα συγκόλλησης βρίσκεται για να είναι μεγαλύτερη από 1mm, θα αναφερθεί και θα τιμωρηθεί.

Chanchiyo Holdings Group έλεγχος ποιότητας 2

 

4.How MCLLROY ελέγχει την ποιότητα η ζωγραφική;

Οι τεχνικοί μας στη διαδικασία ζωγραφικής είναι για να ελέγξουν το δικαίωμα ποσοστού ροής ζωγραφικής ακριβώς, χωρίς πέρα από τη ζωγραφική, και το πάχος κάθε επιφάνειας πρέπει να ισορροπηθεί. Στο σταθμό συλλογών, υπάρχει ειδικό προσωπικό για την ποιοτική επιθεώρηση των χρωματισμένων μερών. Ομοίως, το εργοστάσιό μας υιοθετεί το μηχανισμό εκθέσεων. Ο επόμενος επιθεωρητής συνελεύσεων ή επιθεώρησης εργοστασίων διαπιστώνει ότι η ζωγραφική ψεκασμού είναι αναρμόδια και θα την εκθέσουν.

 

Οι εργαζόμενοι υπεύθυνοι για την ένωση θα ελέγξουν εάν το μέρος να έχε τη σκόνη και το πετρέλαιο, τίποτα που έχει επιπτώσεις στη ζωγραφική, η οποία θα αφαιρεθεί.

Υπάρχει εργαζόμενος δύο στο σταθμό 1 για να κάνει τη ζωγραφική σε μια πλευρά του μέρους.

Άλλοι 2 εργαζόμενοι στο σταθμό 2 θα χρωματίσουν την άλλη πλευρά, και ο τρίτος εργαζόμενος θα ελέγξει εάν υπάρχει οποιοδήποτε σημείο που λείπει και ξαναβάφει.

Έπειτα είναι το δωμάτιο ψησίματος και Νο 1 μας στις Νο 3 αποξηραντικές μηχανές.

Πάρτε forklift χρήσης εργαζομένων σταθμών για να μεταφέρετε τα τελειωμένα μέρη στην αντίστοιχη θέση αποθήκευσης του μέρους, η οποία είναι συνήθως δίπλα στη γραμμή παραγωγής.

Μερικά εργοστάσια μισθώνουν μόνο ένα άτομο για να φροντίσουν τη ζωγραφική ψεκασμού για να κόψουν το κόστος. Είναι δύσκολο να ελεγχθεί η ποιότητα ζωγραφικής όπως αυτήν.

Chanchiyo Holdings Group έλεγχος ποιότητας 3

Chanchiyo Holdings Group έλεγχος ποιότητας 4

 

 

5.How MCLLROY ελέγχει την ποιότητα η ζωγραφική;

Τακτοποιούμε επτά βήματα για τη συνέλευση. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλοί βήμα της συνέλευσης, ο μηχανισμός εκθέσεων εγκαθιστά εδώ πιό πολύ.

Παραδείγματος χάριν, εάν ο εργαζόμενος σε πρώτη φάση κάνει το λάθος, και ο εργαζόμενος στο δεύτερο βήμα ανακαλύπτει, το πρώτο βήμα θα τιμωρηθεί και το δεύτερο βήμα θα ανταμειφθεί όταν ο εργαζόμενος στο τέταρτο βήμα βρίσκει ένα πρόβλημα γίνοντα στο πρώτο βήμα, οι εργαζόμενοι σε πρώτες, δεύτερες και τρίτες φάσεις τιμωρούνται, οι εργαζόμενοι στο τέταρτο βήμα θα ανταμειφθούν. Αλλά εάν ένας εργαζόμενος δεσμεύσει τη δοκιμή για να κερδίσει την ανταμοιβή με σκόπιμα να βρωμίσει την εργασία που γίνεται από άλλους εργαζομένους, θα τελειοποιηθεί $200 για πρώτη φορά και θα αποβληθεί εάν συμβεί πάλι.

Chanchiyo Holdings Group έλεγχος ποιότητας 5

 

 

5.How MCLLROY ελέγχει την ποιότητα της επιθεώρησης;

Η επιθεώρηση είναι τόσο σημαντική όσο οποιαδήποτε άλληδήποτε διαδικασία. Οι τεχνικοί μας πρέπει συνήθως να επιθεωρήσουν 8 βήματα.

Chanchiyo Holdings Group έλεγχος ποιότητας 6

Chanchiyo Holdings Group έλεγχος ποιότητας 7

 

Παίρνω Μηχανή φορτωτών ροδών & Συμπαγείς φορτωτές ροδών Τώρα!

Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε ένα απόσπασμα

 • Chanchiyo Holdings Group
  Πρότυπο: CE
  Αριθμός: I/ISETC.002720190401S
  Ημερομηνία Έκδοσης: 2019-04-01
  Ημερομηνία λήξης: 2023-04-11
  Πεδίο εφαρμογής / Range: Wheel Loader
  Που εκδίδονται από: ISET S.R.L
 • Chanchiyo Holdings Group
  Πρότυπο: CE
  Αριθμός: I/ISETC.000420190506
  Ημερομηνία Έκδοσης: 2019-04-01
  Ημερομηνία λήξης: 2023-04-11
  Πεδίο εφαρμογής / Range: Telescopic Loader
  Που εκδίδονται από: ISET S.R.L
 • Chanchiyo Holdings Group
  Πρότυπο: CE
  Αριθμός: I/ISETC.002520190401S
  Ημερομηνία Έκδοσης: 2019-04-01
  Ημερομηνία λήξης: 2023-04-11
  Πεδίο εφαρμογής / Range: Backhoe Loader
  Που εκδίδονται από: ISET S.R.L
 • Chanchiyo Holdings Group
  Πρότυπο: ISO
  Αριθμός: QAIC/CN/60895-A
  Ημερομηνία Έκδοσης: 2022-09-08
  Ημερομηνία λήξης: 2023-06-07
  Πεδίο εφαρμογής / Range: Loder
  Που εκδίδονται από: Q.A International Certification Limited
Στοιχεία επικοινωνίας