Ειδήσεις

August 30, 2022

«Μπορούμε να κάνουμε την εργασία επίσης»: Η Οικοδομική Βιομηχανία κοιτάζει στις γυναίκες ανάμεσα στην έλλειψη εργασίας

Μετά από περίπου 10 έτη ως barista πόλεων της Νέας Υόρκης, η Desiree Camacho αποφάσισε ότι ήταν χρόνος να καρφώσει κάτω από μια νέα πορεία σταδιοδρομίας — κατασκευή.

«Ακόμη και το mom μου όταν την είπα ενδιαφέρθηκα για να κάνω αυτό, είναι όπως, “γιατί θα θέλατε να κάνετε αυτού; Αυτή είναι μια ανθρώπινη εργασία, “» ειπωμένο το Camacho CBS News. «Και ήμουν ακριβώς όπως, “ναι, καλά, εγώ χρειάζομαι τα ανθρώπινα χρήματα, έτσι πρόκειται να πάω κάνω την ανθρώπινη εργασία. “»

Ιστορικά, η κατασκευή είναι ένας αρσενικός-εξουσιασμένος τομέας. Αλλά τώρα περισσότερες γυναίκες ενώνουν τις τάξεις της. Οι γυναίκες αποτελούν κατά προσέγγιση 11% του εργατικού δυναμικού κατασκευής της χώρας, σύμφωνα με το γραφείο των στατιστικών εργασίας.

 

Η βιομηχανία καυχάται ότι μια από της χώρας στενότερης πληρώνει τα χάσματα, με τους θηλυκούς εργάτες οικοδομών που κερδίζουν για 95% της διαμέσου ενός αρσενικού εργαζομένου πληρώστε στις εργασίες που συχνά δεν απαιτούν έναν βαθμό κολλεγίων, σύμφωνα με το γραφείο των στατιστικών εργασίας.

Ο αριθμός γυναικών στην κατασκευή έχει αυξηθεί περισσότερο από 50% για μια δεκαετία σε ένα περισσότερο από εκατομμύριο εν μέρει λόγω των στοχοθετημένων εκστρατειών στρατολόγησης.

«Είναι απολύτως μια αναξιοποίητη αγορά. Παλεύουμε τις ελλείψεις εργατικών δυναμικών με ένα χέρι που δένεται πίσω από την πλάτη μας,» Brian Turmail, σχετικοί γενικοί ανάδοχοι του διευθυντή ανώτερων στελεχών της Αμερικής των δημόσια υποθέσεων, είπαμε το CBS News.

Η εμπορική ένωση προώθησε έναν ψηφιακό ξεπερνά την εκστρατεία ωθώντας τις γυναίκες για να εξετάσει τις εργασίες κατασκευής, που προσελκύουν τις δεκάδες χιλιάδων υποψήφιοι.

«Είναι όλα από τα βασικά, όπως πάρτε καταριέται pinup το ημερολόγιο από τον τοίχο ρυμουλκών στις πιό θεμελιώδεις αλλαγές στη σκέψη ότι για το πώς δημιουργούμε ένα περιβάλλον που είναι καλωσορίζοντας. Πώς ακούμε τους νέους ανθρώπους;» Turmail εν λόγω.

Στο Carolinas, εταιρία Samet που αρχίζει τη μετ' αποδοχών γονική άδεια. Οι γυναίκες αποτελούν τώρα σχεδόν 20% του εργατικού δυναμικού της.

Πίσω στη Νέα Υόρκη, Camacho εγγράφτηκε στο εμπορικό σχολείο μετά από να επισημάνει μια αγγελία στον υπόγειο.

«Είμαστε εδώ, είμαστε ισχυροί,» Camacho εν λόγω. «Μπορούμε να κάνουμε την εργασία επίσης. Και έχουμε παρουσιάσει για να κάνει.»

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για «Μπορούμε να κάνουμε την εργασία επίσης»: Η Οικοδομική Βιομηχανία κοιτάζει στις γυναίκες ανάμεσα στην έλλειψη εργασίας  0

τα τελευταία νέα της εταιρείας για «Μπορούμε να κάνουμε την εργασία επίσης»: Η Οικοδομική Βιομηχανία κοιτάζει στις γυναίκες ανάμεσα στην έλλειψη εργασίας  1

τα τελευταία νέα της εταιρείας για «Μπορούμε να κάνουμε την εργασία επίσης»: Η Οικοδομική Βιομηχανία κοιτάζει στις γυναίκες ανάμεσα στην έλλειψη εργασίας  2

 

το https://www.cbsnews.com/news/construction-labor-shortage-women/

Στοιχεία επικοινωνίας